O takeagift.pl

W sumie o serwisie póki co można powiedzieć niewiele… Tajemnicza strona, o której jest coraz głośniej.

Przez jednych uznana za godnego oszusta, przez innych jako Polski odpowiednik Lockerz.
Czym tak na prawdę będzie Take A Gift? Tego nie wie chyba nikt, ale już niedługo się przekonamy! :)

12 odpowiedzi na “O takeagift.pl”

  1. Mieszko pisze:

    Czyli co? Jednoznacznie oszust, po tym co dzisjaj zrobił Lockerz :D nie no żart… ja już wole take a gift niż lockerz… :D

  2. BadBoy pisze:

    Hmm ..

    ile musi byc zarejestrowanych ludzi zeby strona poszla ? ;P
    bo jak narazie jest – Mamy już 53299 użytkowników!
    i zostaly 2 sekundy
    [img]http://takeagift.pl/licznik.jpg[/img]

  3. Get-Two pisze:

    musi byc 100 000 użytkowników

  4. Kwachu pisze:

    napewno 100000? mogli by od 70000 zrobic. Zbyt długo na stronie się dziać nic nie może by 80% machnie na nich ręką i zapomni. Tysiąc osób dziennie średnio dochodzi do grona użytkowników. z czasem oczywiście coraz mniej. średnio nas zachęcają, wg mnie wystarczyło by pokazać że do wygrania jest m.in iphone lub jakis nowoczesny laptop… nawet może być dostępna jedna sztuka miesięcznie ale chętnych błyskawicznie przybędzie

  5. Jaro pisze:

    A trza płacić za aktywację ?

  6. admin pisze:

    Nic nie trzeba płacić :) Jedynie za wyższe konta.

  7. jhhjh pisze:

    Jasne że nie trzeba płacić. Tylko że mając konto bezpłatne możesz „wygrać” nagrodę o wartości maksymalnej do 99 zł. I to według oszustów z TAG. A tak naprawdę możesz dostać badziewiastą koszulkę z ich reklamą. Pendrive 2 Gb o wartości pewnie z 5 zł. Lub inne tego typu g***a. Kolejne wyłudzanie danych które sprzedadzą padalce dalej. I ta beznadziejna stronka zniknie po kilku miesiącach.

  8. hhh pisze:

    Zawsze usuwacie wpisy krytykujące ten oszukańczy serwis?

  9. admin pisze:

    Po 1. Zawsze tylko anonimowo wyrażasz swoje niezadowolenie?
    Po 2. Każdy komentarz jest dodawany ręcznie tak, aby uniknąć SPAMu, więc trochę to trwa.
    Po 3. W przypadku zwykłego konta możesz zdobyć Pendrive 8GB, a nie tylko 2GB, prócz tego doładowania do telefonu – (prawdopodobnie 50zł), czy porządną klawiaturę itd.
    Za 3zł miesięcznie, możliwe do zdobycia nagrody są już konkretne, Wii, iPody, PSP, NDSi…
    Za 5zł to i laptopy, PS3, X360 nawet.
    Nie mówię dasz 3zł i dostaniesz nagrodę, ale szanse są spore, za cenę 1-2 piw miesięcznie.
    Nie chcesz – nie baw się w to :)

  10. !h.h! pisze:

    Moim zdaniem to kolejny szajz.Bo dosyć, że podajesz swoje dane i zanim zbierzesz wystarczającą ilość punktów by wymienić je na jakieś tam nagrody to jeszcze mam dopłacać by oni na tym sobie zarobili! Niema mowy, już grałam na takiego typu stronkach i nigdy nic nie wygrałam, a żeby zamienić punkty na nagrody to trzeba być cierpliwym, grać i czekać.

  11. Bondar pisze:

    TAG to zwykle oszusty wyslalem esa na premium odeslali mi ze aktywowali kod a premium niema. To jest zwykly szajs nie polecam tej strony. Robia sobie zarty z ludzi zeby zarobic hajs.

  12. admin pisze:

    Hmmm, o ile się nie mylę całość odbywa się automatycznie więc nie ma mowy o oszustwie – może źle wpisany kod? Warto też napisać do ich pomocy, całkiem szybko odpowiadają.

Dodaj komentarz